Wij versturen alles wat door de brievenbus kan met PostNL en frankeren met postzegels. Voor pakketten kun je binnen Nederland kiezen of je het snel wilt ontvangen of zo goedkoop mogelijk wilt laten versturen. Deze keus staat aangegeven op de betaalpagina.

Een snelle verzending kost 5 euro. De voordelen:
* Als je betaling op werkdagen om 15.30 uur binnen is (en vaak ook nog als het wat later is), gaat je bestelling dezelfde dag nog weg. Voor de zaterdag geldt doorgaans dat je bestelling dan voor 12 uur binnen moet zijn. Mochten we een dag niet kunnen verzenden, dan staat dat vermeld op de homepage van de winkel.
* Als er heel veel bestellingen tegelijkertijd binnenkomen, worden de bestellingen met snelle verzending met voorrang behandeld.
* Je bestelling wordt verzonden met PostNL en wordt normaal gesproken de volgende dag bij je thuis bezorgd. Voor de frankering gebruiken we postzegels.
* Het risico van de verzending ligt geheel bij Stamp Land. Mocht de zending zoekraken of beschadigd zijn tijdens het transport, dan ontvang je van ons een vergoeding.
* Aan de verpakking wordt extra zorg besteed.

Een goedkope verzending kost € 4,25. De kenmerken:
* Het inpakken en klaarmaken voor verzending gebeurt in de avond. Je bestelling gaat dus op z'n vroegst de volgende dag bij ons weg, het kan ook nog een dag later zijn.
* Als er heel veel bestellingen tegelijkertijd binnenkomen, worden de bestellingen met goedkope verzending als laatste behandeld.
* Je bestelling wordt meestal verzonden met Post NL. Het kan in speciale gevallen ook DPD, DHL of GLS zijn, afhankelijk van wat op dat moment het beste uit komt. De bestelling wordt na 1-3 dagen bezorgd.
* Het risico van de verzending ligt geheel bij de klant. Mocht de zending zoekraken of beschadigd zijn tijdens het transport, dan is Stamp Land daar niet aansprakelijk voor. Speciaal bij bestellingen met een waarde van meer dan € 75 adviseren wij ten zeerste om te kiezen voor snelle verzending, zodat je geen risico loopt.
* Aan de verpakking wordt de normale zorg besteed.

Voor alle bestellingen buiten Nederland rekenen we een zo laag mogelijk bedrag aan verzendkosten en gebruiken daarom ook de goedkoopste verzender. Binnen Europa is dit meestal DPD of PostNL, buiten Europa PostNL. Het verzendtarief ligt onder het door Stamp Land te betalen bedrag aan kosten, zodat we net als bij onze Nederlandse klanten een gedeelte voor onze eigen rekening nemen. Voor bestellingen naar het buitenland geldt een tarief, afhankelijk van het totaalgewicht. Dit wordt automatisch berekend voordat je gaat betalen. Als voorbeeld: een zending tot 10 kilo naar België kost je 12 euro, tot 20 kilo kost 20 euro.