Reacties van klanten

Ook een reactie toevoegen? Vul hieronder je reactie in. Hiermee geef je toestemming je reactie op de site te tonen. Wij tonen de reacties ongewijzigd. Alleen reacties met grof of ontoelaatbaar woordgebruik worden verwijderd.

133 Opmerkingen


Het kan enige tijd duren voor je reactie op de site zichtbaar is
klaas Harkema geplaatst op 2022-11-29
Klasse zeer content met de prachtige zameling postfris Oostenrijk en de zeer mooie frankering.
Tinus van de Sanden geplaatst op 2022-10-08
Bedankt Wieland zonder jouw was ik dit jaar niet zover gekomen met mijn verzamelingen Nederland :)
Jaap van R. geplaatst op 2022-09-23
Ik bestel al jaren tot volle tevredenheid zo nu en dan een album of partijtje zegels bij Stampland, maar dit keer ben zeer blij verrast. Het goed gevulde stockboek Saarland dat de post me vandaag bezorgde bevat de nodige toppers, op filateliegebied welteverstaan. Een pluim!
Jack geplaatst op 2022-09-08
Voor de 2de keer een album besteld. Beide top kwaliteit en zeer snelle levering. Heel tevreden!
klaas harkema geplaatst op 2022-08-09
Klasse zeer content met de prachtige verzameling BRD postfris de zeer snelle levering. Topverkoper
ben geplaatst op 2022-08-09
elke leuk die email
weer mooie verzamelingen
maar weer niks
bedankt voor je mail weer
Tinus van de Sanden geplaatst op 2022-07-26
En weer van harte bedankt Wieland voor je vertrouwen in mij. Ik heb het album alleen nog maar een keer door kunnen bladeren omdat ik gisteren te vermoeid was na een zeer lange wandeltocht om meer te doen maar op het eerste oog al meerdere plaatfouten ontdekt naast enkele ongestempelde/postfrisse zegels die ik weer aan mijn verzameling kan toevoegen zoals nvph74 die ik al een tijdje aan het zoeken was. Maar het blijdste ben ik waarschijnlijk met 2e legioenvelletje waarop meerdere graveerkrassen te zien zijn. Waarschijnlijk druktoevalligheid doch mooie aanvulling aan mijn verzameling PF en DTH op blokken en velletjes waarvan ik er al redelijk veel heb kunnen kopen voor weinig geld in mijn opinie via stampland ondanks dat ik ze niet altijd meteen kan afrekenen.
Anna geplaatst op 2022-07-22
Hier al aardig wat vandaan gehaald,iedere keer is het weer een leuke/spannende bezigheid,
om te ontdekken wat er nu weer in een doos/boek zit.
Prima prijs en kwaliteit,snelle verzending,goede foto's,in een woord: top.


anna
Jan geplaatst op 2022-07-14
Ik heb het album ontvangen.
Veel dank, heel mooi!
Klaas Harkema geplaatst op 2022-07-13
Klasse zeer tevreden met de zeer vlotte levering en de prachtige verzameling gestempeld Oostenrijk
12345678910...14Volgende