Stamp Land is in 2002 opgericht door Wieland Buit (1960). Wij willen op een eerlijke manier zaken doen met respect voor onze klanten en leveranciers. Wieland heeft hiervoor als marketing manager gewerkt bij grote bedrijven, waarvan als laatste (toen nog) PTT Post. Vanaf zijn achtste heeft hij postzegels verzameld, vanaf zijn zestiende ontdekte hij dat je ze niet alleen kunt kopen, maar ook verkopen. Hij kocht op veilingen en dacht in 1996: "Wat zo'n veilingmeester kan, kan ik ook". Zo begon hij Postzegelveiling A4. Een kleine, maar wel de leukste veiling van Nederland. Er zijn in totaal 50 veilingen georganiseerd, maar inmiddels was de verkoop via Internet sterk groeiend, en besloot Wieland om zich volledig daarop te richten.

Na in 2002 ontslag te hebben genomen, ging hij zelfstandig door. Hij heeft o.a. trainingen verzorgd voor buitenlandse postorganisaties en had van 2004 tot begin 2017 een goedlopende postzegelwinkel op eBay. Eind 2012 opende hij zijn eigen Internetwinkel, waar je nu op bezoek bent.

Op Stampland.nl vind je een betaalbaar assortiment albums en partijen, met prijzen meestal tussen de 20 en 200 euro. Wij kopen onze postzegels op grote nationale en internationale veilingen en proberen deze op een snelle manier met een lage winstmarge te verkopen. Onze kosten zijn lager dan de meeste andere aanbieders. Op die manier heeft Stamp Land een snel wisselend aanbod en kunnen we onze prijzen aantrekkelijk houden.

We vinden het fijn dat je rondkijkt en wensen je bij je zoektocht veel plezier!