Verzamelingen postzegels

107 artikelen  Catalogusnummer  Catalogusnummer Catalogusnummer Prijs Prijs 30per pagina 9 15 30 50 100 200
Sale
Engelse gebieden Royal Wedding G-I verzameling postfr. postzegels in album
Stanley Gibbons album Engelse gebieden Royal Wedding met ong. 40 pag. met postfrisse postzegels en velletjes landen G-I. Incl. Specimen en afwijkingen. Het album is in vochtige omgeving geweest maar alle gecontroleerde postzegels en velletjes zijn perfect postfris. Maar om die reden toch een lagere prijs dan normaal. Bekijk de foto's voor een kleine indruk, maar lang niet alles is te zien. Er is nog veel meer.
Catalogusnummer: 1223 € 30.00€ 15,00
Sale
Engelse gebieden Royal Wedding N-S verzameling postfr. postzegels in album
Stanley Gibbons album Engelse gebieden Royal Wedding met ong. 75 pag. met postfrisse postzegels en velletjes landen N-S. Incl. Specimen en afwijkingen. Het album is in vochtige omgeving geweest maar alle gecontroleerde postzegels en velletjes zijn perfect postfris. Maar om die reden toch een lagere prijs dan normaal. Bekijk de foto's voor een kleine indruk, maar lang niet alles is te zien. Er is nog veel meer.
Catalogusnummer: 1224 € 50.00€ 25,00
Sale
Engelse gebieden Royal Wedding S-Z verzameling postfr. postzegels in album
Stanley Gibbons album Engelse gebieden Royal Wedding met ruim 70 pag. met postfrisse postzegels en velletjes landen S-Z. Incl. Specimen en afwijkingen. Het album is in vochtige omgeving geweest maar alle gecontroleerde postzegels en velletjes zijn perfect postfris. Maar om die reden toch een lagere prijs dan normaal. Bekijk de foto's voor een kleine indruk, maar lang niet alles is te zien. Er is nog veel meer.
Catalogusnummer: 1225 € 50.00€ 25,00
1234Volgende